Evenementen

HET HELE JAAR DOOR GEZELLIGHEID IN ’T TUNNEKE!

’t Tunneke in Heesch organiseert ook zelf regelmatig leuke evenementen. Onder meer oergezellige carnavalsavonden, de leukste optredens en natuurlijk onze jaarlijkse feesten die typerend voor ’t Tunneke zijn. Voor iedereen die op zoek is naar gezelligheid en sfeer, valt er altijd wel wat te beleven.

ARTIESTEN EN BANDS

Op het podium van ’t Tunneke treden de meest uiteenlopende artiesten en bands op. Van stevige rock tot Nederlandstalig: voor iedere muziekliefhebber staat er wel iets op de agenda. Liever met de voetjes van de vloer? Kom dan iedere vrijdag swingen op de liveset van de dj!

FEESTEN VAN ’T TUNNEKE

Jaarlijks terugkerende succesnummers van ’t Tunneke zijn de bekende après-ski- en Hollandse avonden. Maar natuurlijk viert iedereen feesten zoals carnaval en oud en nieuw ook bij ’t Tunneke. Want voor evenementen geldt: beleef het in ’t Tunneke! Benieuwd naar de eerstvolgende evenementen? Kijk dan eens op de agenda.

LEF! FESTIVAL

LEF Festival vindt zijn oorsprong in 2009. LEF festival kent een regionaal karakter en kan bouwen op een grote fanbase van vaste bezoekers uit de omgeving. In samenwerking met Partycrew organiseert ‘t Tunneke dit jaarlijks terugkerend evenement. LEF vindt ieder jaar in september plaats op de Vorstengrafdonk te Oss. Verschillende tenten met diverse muziekgenres zorgen voor een allround karakter van het gezellige, meerdaagse festival.

Website LEF! Festival

Evenement in de zaal