ONZE ZALEN

de juiste zaal voor elke gelegenheid!

’t Tunneke beschikt over de juiste zaal voor elke gelegenheid; van een rustige bijeenkomst tot een enorme, indrukwekkende happening. Dankzij de flexibele indeling van ons zalengedeelte, bieden wij altijd een gezellige, sfeervolle ruimte op maat.

Informatie aanvragen

Feesten

De flexibele zaalindeling maakt ’t Tunneke de perfecte locatie voor alle soorten feesten. Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een knalfeest, wij zorgen voor een unieke avond.

’t Tunneke heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van allerlei feesten en partijen. Ook voor uw feest of bijzondere gelegenheid zetten wij ons graag vol enthousiasme in!

Informatie aanvragen

Bruiloften

Onze zaal en faciliteiten bieden de perfecte accommodatie voor jullie trouwfeest. Samen zorgen we voor een onvergetelijke avond die volledig naar wens is.

Ons team organiseert al jaren lang bruiloften bij ’t Tunneke. Wilt u ook een trouwfeest in ’t Tunneke? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Informatie aanvragen

Zakelijk

Ook voor een zakelijke bijeenkomst biedt ’t Tunneke een ruimte die van alle gemakken is voorzien. Kleine én grote groepen kunnen bij ons terecht voor vergaderingen, workshops en besprekingen.

’t Tunneke stelt een beamer, overheadprojector en andere benodigdheden graag voor u beschikbaar. Wilt u de vergadering onderbreken voor een heerlijke lunch? Ook die verzorgen wij graag!

Informatie aanvragen
Onze zalen

ZAAL 01

In onze grote zaal houden we evenementen groot en klein, maar de zaal is ook uiterst geschikt voor bruiloften, feesten en zelfs zakelijk bijeenkomsten!

Meer info
zaal afbeelding
Onze zalen

ZAAL 02

De juiste zaal voor elke feestelijke of zakelijke gelegenheid.

Meer info
zaal afbeelding
Recensie

"Vriendelijk personeel
en goede service!"

afbeelding eten
Agenda

Evenementen

Wij houden ervan om avonden net wat extra beleving te geven. Daarom organiseren wij verschillende events.

Zaal reserveren?
Maak een afspraak!

x