Vacature zelfstandig werkend kok

06
jan
2019

26-38 uur per week

“Complimenten aan de kok!” Is jouw dag geslaagd als je gasten hebt kunnen verrassen met een smakelijke steak, een luxe buffet of een mooi opgediend bruiloftsdiner? Bij ’t Tunneke in Heesch kun jij je helemaal uitleven in de keuken.

De ingrediënten van jouw baan

  • Je bereidt de heerlijkste gerechten en culinaire arrangementen voor onze gasten in het eetcafé, bij partijen in onze feestzalen en voor de catering.
  • Organiseren! Jij bent hét aanspreekpunt voor het keukenteam, je doet de inkoop, maakt mise-en-placelijsten en bewaakt de hygiënecode. En nog duizend-en-een andere dingen.
  • Twee keer per jaar vernieuwen we de kaart. Jij speelt hier een belangrijke rol in. Mede dankzij jouw ideeën blijven we onze gasten verrassen met nieuwe smaken en combinaties.

Dienstverband/Industrie

Een ervaren kok die houdt van lekker en goed eten. Jij geeft je eigenwijze touch aan gerechten en vindt het leuk om mee te denken over nieuwe menu’s. Hectiek in de keuken? Geen probleem. Jij neemt je verantwoordelijkheid als kok. En is het wat drukker dan verwacht? Dan stroop je je mouwen op en zet je een tandje bij. Om vervolgens na afloop gezellig met je collega’s te proosten op een succesvolle avond.

Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties

• Een mbo 3-diploma tot zelfstandig werkend kok en kennis van HACCP.
• Meerdere jaren ervaring als zelfstandig werkend kok, liefst bij een horecagelegenheid met een eetcafé of bistro, feestzalen en catering.
• Ervaring met zowel à la carte

Bedrijfsprofiel

’t Tunneke is al meer dan 150 jaar een begrip in Heesch en omstreken. Onze 5 fulltimers en ongeveer 25 oproepkrachten zorgen voor lekker eten en drinken bij alle momenten in het leven. Bruiloften, koffietafels, vergaderingen, een avondje op stap of zomaar gezellig uit eten. Het kan allemaal. We werken hard en kijken altijd hoe we onszelf kunnen vernieuwen. Ideeën? Kom maar op!

Ben jij onze nieuwe keukenprins(es)?

Mail je cv en korte motivatie naar Bjorn Smits (bjorn@tunneke-heesch.nl) of bel Bjorn op 06 – 28 83 71 99. Reageren kan tot en met 15-2-2019.